båt!

Hej bloggen och alla andra barn. Idag var Ivan ett monster kl 04-05.30. Jobbigt. Men sen somnade han och jag fick väcka honom för vi skulle till dagis. han alltså. och usch, imorn måste han vara där från 8-17. Jag hoppas verkligen att jag slutar tidigare!  men men. buhuuu!
idag har han inte sovit middag. kanske sover han hele natten då? ja, så gör vi! Nuu ska mamman å pappan också sova. hej dåå!

Ivan tar igen sig i ikeakassen. en annan dag. och så kan jan säga majs. och bajs. men bäst är ändå när han säger båt

fastighetsmäklaree


Ivan är sjuk och somnar i ens knä. Det är mysigt. Men nu får han bli fisk! Och sova i sin egen säng om nätterna. Man kan ju inte vältra sig. Men annars är det bra. Imorn är det fredag. och fredagsmys. Fast jag får mysa själv när Joakim jobbar kvällen.
Vi har haffat nya köksstolar. Såhär ser de ut! Sköna och stabila. För stora rumpor. och för andra.

Jag har tagit bort julgardinerna idag också. Inte en dag fel.
Nu kurrar magen..kaffe bulle!

En stor dag

..för Ivan som sov hela natten i sin säng! Han vaknade tjugo i sju, antagligen av vårat bröt. Imorn ska vi (Ivan o jag) vara lediga så då kanske han tar ännu längre sovmorgon. Höhö, tror du ja. Han var även snäll och glad när jag lämnade honom på dagis. För han är som ett solsken säger favoritfröken.
Även en stor dag för mamman som fick VG på gis-tentan. Hejja mig. Men nu går det utför, jag är helt vilsen i nya kursen. Jaja, kära barn.
Vi storhandlade idag. Det tycker jag om. Och Joakim, han är rätt snäll nu.

regn hos mig

Idag är det riktigt Stina-väder. Ösregn hele dagen! Jag och Ivan myser! Vi tittade på Makkapakka efter lunchen, sen gick vi o la oss i hans säng och han somnade på 5 minuter! Jag har väl aldrig vart med om maken!
Ja, i förrgår hade vi säkert 2 dm snö. Igår hade allt smultit bort på natten och idag regnar det. Tur att vi hann åka lite pulka innan snön försvann. Eller, tur att JAG hann åka lite. Ivan gillar det inte vidare värst och vill helst se när mamma susar ner för backen. Inte mig emot! Hehehe.
Här är en bild från sandlådan i solskenet igår. Ivan gjorde kakor.


Undrar vad jag ska hitta på nu när barnet sover. Jag har redan skurat ur gammal exploderad risgrynsgröt ur micron...

kackoj!

Hej bloggen.
Igår hade vi världens familjemys på äventyrsbadet. Första gången som Ivan var på badhus. Och första gången för mig i denhär stan. Vi var där först av alla, vilket var gött. När vi gick ut var det jättelång kö med jullovsbarn. Vi åkte rutchbanor och sprutade vatten och bubblade och gick i vattenfall. Ivan tyckte det var jätteskoj. Jag me. Hehe. Efteråt åt vi kôrv på sibylla. En sån hel(halv)dag!

Skäggpappan och Ivansson på korvmojjen (hahaha)

Idag är jag mest trött och funderar på sovning kl 20. eller 20.30 möjligtvis. I morgon är det fredagsmys! Tjohoo!