balvorj

Idag jobbade vi länge länge. Sen fick vi god mat på restaurang. Sen gick vi och fick lite vin på balkong hos Tobias och Louise, igen, fast tvärt om. Vi åkte hem och tog en hissbild på väg upp. För vi har tre år och då vinner man! Yäh!

Äntligen Äntligen

Hoho, för idag får jag se på Äntligen hemma! Det va bara hämtning på keramiken idag, så jag hann hem i bra tid. Hurra!
Tråkigt att jag tänkte äta fil och flingor nu..för jag har inga flingor, för jag var lat och gick inte om affärn. Skylla sig själv där minsann! Skrutt prutt.

skevt smakprov


Annars bra, fortfarande mycket pollen i näsan. Apoteket imorn! Även ica maxi torslanda! Hurra! Flingor, bröd, grönsaker och chokla'.


Dödspollen

Igår var alla barn i familjen här och fikade och firade. Det var trevligt och taklampan kom äntligen upp. En sak till att bocka av. Nästa grej blir hyllan i vardagsrummet? Det röstar jag för.
När gästerna gått så fick trässkorna gå ut på en premiärtur i det fina fina vädret. Jag, Joakim och Daniel fick glass vid havet och sen var vi till koop och fick taco som vi åt innan robinson. Bra dag, bra kväll.


Idag har vi varit i Lerum med vår banjo. Nu kan man spela på den om man vill. Höhö. Banjo.
Sen var det Jörgen och Leilas tur att komma och fika. Jag fick himla goa hyllor med tillhörande blommor uppsatta på balkongen. Ta taa!


Fyradagarsvecka och treårsjubileum väntar. Gött.

(B)Earth day

Hipp hurra, för idag är det Stans födelsedag!
Den började mycket fint med att Joakim spelade och sjöng för mig. Fast ingen 'ja, modellera.'
Jag fick Maias nya skiva. Hurra! (Tack Sophie, Maias nya skiva! Precis vad jag alltid har önskat mig!)

Och annat gött.

Det är bra att mamma läser min blogg, för titta va jag fick av mamman och pappan!

Håhå, hippast i staden! För mamma sa att det var "inne" med trässkor. Och dom är så fina!  Dom kan gömma sig i mattan också. Inte jag.

23 år, höhö.

Helg

Igår var det fredag, men Joakim var busig och hade lördagssockor på. Höhö!
Tobias och Louise var här och åt mat. Vi satt i sol på balkong med vin, och spelade nya spelet, partyalias. Fast det i soffan. Mycket bra kväll. Och jag somnade på en sekund när gästerna gått hem.


Idag fick vi sovmorgon till 10.30. Gött, minsann. Sen tog vi svängen inom hellsweek innan vi for till Björkö och tittade på foboll i solen. Max han vann med åtta-noll!

Åh, titta va fint!
Och titta sen när vi flyttar dit och bor och klipper fotbollsplanen och kokar korv till alla barnen.

Nu är det sov och imorn äre söndag. Päs på balkong, ja! Hejja fina fina balkongen! Hehu.

bvkhrngkejnr

Ja, minsann. Nu är påsken slut. Skönt.?
Imorgon är det torsdag igen.
Idag har jag fixat mycket och varit bra. Jobb till tre, sen hem och planterade syrenen (jo, minsann) och skruvade klart golvet på balkongen. Hejja Stan! Med mattor på.
Sen åkte jag till plantagen och köpte några penséér, i väntan på annat. Där fanns även ett brickbord som jag inte kunde motstå, höhö. +50liter jord...
Jag fick lov att åka till blomsterlandet också, för jag hatt inga bra balkonglådor. Nu är det snart alldeles perfekt där ute. Lite varmare skulle det kunna vara..och duv-fritt. Men annars, ojoj! Nöjd är jag. Och vi. Mannen i huset håller nog med. Höhö, det lär han göra.
Dagens middag. Mycket god.


Dagens (kvällens) mysbalkong.

tossdag

Dåligt med blogg, ja. Jag har både en och två telefoner om någn skulle undra om jag lavd, men det tror jag väl ej.
Bra dag idag. Lite segt att jobba..eller ialafall att ta sig hem. en halvtimma extra pga köer. uscha. Tilllut kom jag hem och då kom grannen, mormor Marianne och moster Görel och Bob hund på en fika och ett titt. Efter det åt vi lite sen taco och tills nu har Joakim spalt gitarr och jag har pysslat. Bra kväll. Utan tv.
Imorn börjar påskturnén. 11.00, wåfflor på 39an.
Nu ska jag sova.
Glad påsk.

En go lördag

Klockan är efter lunch. Jag har inte fått någon lunch. Mu. Men jag har varit i staden och shoppat loss på panduro. Och 4gott..(vilket är onödigt, för vi äter ju inte godis). Hur som haver.? Jo, nu ska det pysslas, minsann.. men jag säger inte vad, för det är hemligt. Men nästa vecka är det påsk. Och "långledigt" 4 dagar. Det blir bra, jag längtar.
Som ibland, så ser det ut som kriget här hemma igen. Jag ska göra ett städryck.. Diska, plocka, plocka tvätt, vattna törstiga blommor, vika kläder och lägga bort och massa bös. Kanske dammsuger jag och skurar badrummet också.. Sen vill jag så mina fröer och fixa med detdär, så balkongen blir fin (Hurra!). Jag borde nog ta en tur till afffärn efter allt stök. Kanske lyxa med druvor och dipp till kvällsmyset med robinson, höhö. För min Joakim är i skogen och skjuter revar åt Jansson. Jorå. Men jag ska hämta hem honom imorn, för då ska vi gå på GAIS, minsann.

Håhå... ett två tre!

Blugg


Nu ska jag å bowla med min lugg.