sven-bertil!

Idag ösregnar det. Hurra! Perfekt städ- och bakdag. Och en tur till affären och veckohandla. Höhö. Veckans matsedel är skriven och klar. Annars händer inte mycket. Ivan kommer att bajsa snart, det känner man på hans fruktansvärda fisar. Gulligt va.

Lurigt

Jag väntar på att Ivan ska vakna från sin förmiddagslur. Då ska vi ut i regnet, som har slutat. Typiskt. Han sover för länge.


Hejja ICA

Jag reklamerade ett paket pasta från ICA för att det inte stod någon koktid på paketet. Idag kom ett brev med 25kr som tack. Hehe. Hurra! Det var planen. Det hade blivit någe fel med trycket och koktiden hade fallit bort. Ajsing bajsing. Nu ska jag ställ MIG OCH RULLA KÖTTBULLAR. kul med caps.


Knä-mask

Idag var vi på världens loppis i småland. Och hela småland var där, så det va lite för trångt. Jag kom iallafall hem med en låda att ha som prylhylla.

Smalfet? Fulsnygg?

Ivan fick hem sin spjäle idag. Vi bäddade snyggt med bruna prickar och (nästan) alla djuren.

Nu sover han gott i den, hela natten hoppas vi.
Imorgon är det måndag, jag undrar vad vi hittar på då. Hoppas på regn och bullbak.

Med tuppen uppe

Tokig fru går upp kvart i sex och bakar bröd. Håhåjaja.


Luddig pappa, liten Ivan

Ivans dagens

Vikt: 6780gr
Längd: 66,7cm (hej då stl 62..)

Tisdag

I söndags var vi hos Ivans farfar. Där fanns också hans kusin som fick en pool av oss i födelsedagspresent. Här badar morbror Joakim. Tjusigt!


Ivan chillade mest. Han har precis börjat ta tag i leksaker och stoppa dem i munnen. Nomnom!


Kl 13 ska vi till bvc. Det blir spännande. Hejdå

Söndag


Mamma och Ivan.


Far och son tar sovmorgon.

Hej nya hem!

Minsann, nu har vi varit flyttade en vecka. Igen, tusen tusen tack till alla som hjälpte till! Man blir lycklig tusen år.
Trivs bra gör vi. Och Ivan har sovit tre hela nätter i rad! Bara nåt enstaka nappinstopp. Hejja Ivan!
Som vanligt när man (vi) flyttar så blir det krångel med internätet. Först idag kom det igång, därav gles blogging. Men det är nog tur, vem har tid att data när man ska flytta in, passa barn och laga mat. Nej  nej. Därför bloggar jag nu, mitt i natten (niss i nassen). Höhö.
Imorse var jag världens hurtmamma. Gick upp med Joakim kl 7 och tog med mig Ivan till parken som ligger runt hörnet. Där fanns ett spår på 2,5km som jag tänkte gå, men jag gick lite vilse och det kändes som jag gick och gick och aldrig kom till dörrn! Fast tillslut fick jag syn på spår från vagnen framför vagnen, så jag följde dom i hopp om att komma tillbaka till dit jag startade. Och det gjorde jag tillslut. Puh. Men titta sen när jag tar den turen varje dag...! Höhö. Hur många tror på det? Jag måste nog ha ett par nya gympingskor först.
Idag fick vi hem(kånkade upp 3 trappor) vår nya soffa. Alla är välkomna att sitta ner den. Just nu är den lite för ny för att va go. Den kommer aldrig ta den gamla soffans plats... håhå jaja.


Skön morgon i skogen, bara jag, Ivan och en och annan tant med gångstavar.

hejdå hem

Nu ska vi sova sista natten på molnvädersgatan. Hurra! Godnatt!

juli, minsann

Igår var jag och Ivan i nya lägenheten och packade upp lite. Såhär tokig såg han ut då.

Idag har Ia varit här och lekt med Ivan och hjälpt till att packa. Det va till stor hjälp, för Ivan har bara sovit kanske 3 halvtimmar på hela dagen. Annars sover han kanske tre två-timmarspass. Nu hoppas jag att han sover för natten, och hela natten. Det borde han göra tycker jag. Höhö.
Imorn ska jag sätta eld i baken på mig själv och fixa så mycket jag bara hinner. Fy så trist det är att flyttpacka!