Byskor!

Åh, har ni sett ett par snyggare byxor!? Jag har sytt dom själv (jaså). Höhö, Nöjd!



Detta var den bästa bilden jag fick med byxorna på. Ivan är aldrig still. Bara när han äter russin.

Nappkul



Usel kvalisort, men det roliga är Ivans skratt.

Idag vaknade han vid 05. Vi gick upp 05.30. Snarrk. Han somnade vid nio igen. Jag borde också sova, men det är ju nu jag hinner göra saker, så jag sover inte.
Idag åker vi på påskturné, första stopp Vänersborg.



oo va det låter bra


Mitt lilla nybadade, lockiga barn. Hurra!

plockepinn



Ivan hittade lådan med sugrör igår. Idag ska vi grilla hos farfar Jörgen!

Rumpnisse


Jag lagade världens godaste vegetariska lasagne igår. Ivan tyckte också om den, som ni ser. Fast ja, bilden är suddig.
Idag ska vi till bvc. Och ta en sprutta. Ajaj. jag gissar 11600gr och 83cm.

Skogaholm!


Tjohoo! Jag har bakat skogaholmslimpa! Nu behöver jag aldrig längta efter det igen. Det smakade nästan precis samma som köpe. Hurra! Det blev en bamselimpa, nästa gång gör jag två lite mindre. Attans dumt att osten är slut, bara. Håhå, men man kan äta dom med bara smör på. Speciellt nybakat. Ojoj, vilken nöjd fru!

Orättvist


Varför får Joakim sova hela tiden!?!?

En ettåring i familjen


Hurra hurra för Ivan! Med jordgubbemössan på.

Godnatt

För ett år sen låg jag och hoppades att Ivan skulle komma ut innan kl 00, så att han blev född den 8e. Men inte då. Nu ska jag verkligen sova, imorn äre kalas!

slem slem igen

Ivan får nya tänder och är lite eländig. Men han är ganska mysig när han är sjuk, vill gärna sitta i soffan gotta sig vid barnprogrammen och så sover han bra på dagen. Typ nu. Bra att sova middag. Jag tänkte på det att man hellre skulle vara sjuk själv än att barnen skulle va sjuka. Men sen tänkte jag att det nog är lite "bättre" om Ivan är sjuk, för jag tar nog bättre hand om honom än om han skulle bahöva ta hand om mig om jag var sjuk. Men helst ska ingen va sjuk!
Jag skulle verkligen behöva gå till afffärn. Och tvätta. Tur att vi har tvättid kl 16. Otur att Joakim inte är hemma än. Titta sen när han kommer kl 18 och jag bara hinner tvätta 2 maskiner. Mö.
Jag har diskat all disk och skurat Ivans matstol idag. Bra av mig. Till helgen blir det barnkalas. Det är mitt lilla barn som fyller år. Ska bli mest skoj att se honom blåsa ut ljuset på tårtan.