Vaaar e Ivan?


feberfisen

Inatt hade Ivan feber så han fick va hemma från dagis idag. Antingen är det spruttan som kommer ikapp eller så är det kopporna som är på väg. Eller kanske bara vanlig nattfeber..? Såhär fint sov han middag i min säng förut;

Sen skulle jag va en skojjig mamma och liva upp gossen med lite fingerfärg. Det var sådär kul tyckte Ivan., som synes. Han gjorde ett drag på pappret och sen upptäckte han att han var grön på handen. uuusch, liksom!

Annars har vi mest myst. och tittat på makkapakka. Det är bara makkapakka och gunga hele tiden nu för tiden. Som han säger alltså.

och om någon försökt ringa idag eller igår; trlefonen var glömd på ett ställe och var även urladdad så vi kunde inte hitta den med sökningsknappen heller. men nu är den tillbaka i sitt bo. för jag hittade den. på dass

armarna ut och jag svänger ner

Ok, NU kan jag göra snygga rån! Krispiga och goda. Jag hade ett nytt recept idag. Mycket bättre. Och det är så roligt, skulle kunna grädda en hel dag! Kanske gör nån annan form nästa gång..typ skålar eller små glassstrutar. och eller kanske strössla lite riven chokla på dom innan de rullas ihop. mmm. Nomnom!


Vi gick upp innan tuppen idag och gick ut på långpromenad kl nio. Sen fick vi 2nd breakfust på stan. Ivan sov. Praktiskt. Han fick ingen fika. Men han fick ett stopp på lekplatsen innan vi var hemma i alla fall. Såhär glad är man då!

Rullrån!

Tjena. Jag har köpt ett rånjärn. Idag testade jag att göra rullrån. Det var katastrof i början men sen lyckades jag göra några hyfsade rullar. Jag ska öva och bli en hejjare på det! Skojjigt var det i alla fall.

Höhö, det här är ett rån! (eller flera)

Igår när jag hämtade Ivan på dagis var en av hans fröknar helt till sig och berättade att Ivan hade showat rejält på sångstunden. Alla barn hade suttit fint i en ring, men Ivan hade stått i mitten och dansat och klappat händerna och underhållit allihop. Man skulle allt vilja ha en liten kamera så man kunde se vad de gör på dagis egentligen. Kul verkar det ju vara.
Nu sover barnet, mamman bloggar och pappan maler sin älg. Och så är det lördag.

sitter som ett päron

Ia har varit på besök. Hurra va trevligt! Bra med sällskap när mannen är borta. Ivan tyckte också det var bra med moster här. I går var det 18mån koll å bvc, och sprutta. Ivan visade sina skills, rita, bygga, kasta osv. 88cm lång och 13,7 kilo tung. Idag satt en lapp på dagis att det går vattkoppor. Nu väntar vi på dom.



Här är en fika som vi fikade på stadens café. När Ivan äntligen hade somnat.
Nu ska jag också äntligen sova. Nattinatti.

Är lustig att se



Ivan har ögoniflammation igen. Jäkla dagis. Man får vara hemma och äta risifrutti och dansa till små grodorna. Vi har byggt kojja också, men den gick sönder. Sen har Ivan vart ett stort gnällmonster hela eftermiddagen. Nu badar han med sin pappa. Skönt! Höhö. Men han är skojjig också.

Fluff!

fluff fluff

åh, kära gode gud, gör så att Ivan inte vaknar innan klockan 06!

Alla goda renar

Igår var en bra dag. Fågelskådning i skolan, storshopping på citygross, lek i sandlådan och pizzabullebakning.

Mmm, gott!
Idag ska vi shoppa mer, för det är stora shoppinghelgen i skövde! Vi ska köpa ett duntäcke för jag har laddat görlänge för det. Vi fick nya sovkuddar och lakan från ikea förra helgen. Åh håhå, kommer aldrig vilja gå upp ur sängen sen! Idag fick jag sovmorgon(typ, ända till 8). Tack så mycket. Men Joakim fick igår så det var bara rättvist.
Nu sover Ivan förmiddag och Joakim skuter revar (nej, låssasälg). Jag chillar. Höhö.
maban! (och nya brallorna, mamma, inte för små!)