drummeldimp

Igår var jag ensam hemma. till idag. Jag fick sovmorgon och vaknade 9.20. det har jag inte gjort sen Ivan kom tror jag. Jag tackar så mycket och önskar denna lyx i alla fall en gång om året. Jag har tenta den 7e och eftersom jag pluggar så bakar jag också. för det hör ihop va. Jag har bakat tre sorters bröd. bild på två av dem. Tänkte göra ett nytt försök med nyårslöftet att bara baka själv. förra gången kom den en bäbis och sabbade det, men nu försöker vi igen! Jag laddar upp frysen redan nu. Jag har även hunnit med 4 maskiner tvätt. och ett skumbad.
Jag tyckte nästan att Ivan hade vuxit och blivit mera barn på bara en dag. hujedamej. skojjig är han. Imorn ska vi åka till stockholm och fira nyåret. med tåg. nu ska jag sova, Joakim ska inte. han är fast i tvspelens värld. och sen ska han se hockey. undrar om han tar för givet en sovmorgon till sig imorn? skurrk.


Bröd och bröd

stå lull

En dag gjorde jag egen sockervadd. Lika kul som att göra rullrån. om inte ännu bättre.

Mystiska gorillor

Här är våran söta lilla gran! åt fel håll, ja men det gör ingenting. Ivan har förstört en finkula, men bara lite. snart hänger alla på högsta kvisten. och min fina stjärna hänger me.


Idag var sista dagen i skolan innan jul. Så skönt! Imorn ska jag och Ivan leka, för han har också jullov. från dagis.
Ja, vi gjorde julskinkn igår också. men det gills inte för Joakim köpte en färdigkokt. felköp. men men. jag vill ändå bara smaka lilla biten. sen får det va.
nu blir det sömn! å snälla ivan, sov längre än kl 6! bra tack hej.

jag undrar just när den blir stor

Ivan har gjort världens finaste ljuslykta på dagis! Tänk att han har suttit och limmat på allt pärlsocker och glitter alldeles själv. Rörd! höhö. Han kan även säga Alice.


I fredags fredagsmös vi med majspuffar vid bolibompan. Detta är Ivans foto-med-blixt-min


Annars är det bra tackar som frågar. Julvecka, kulvecka?

vanlig sketen tisdag?


Här är sängen inflyttad till Ivan. Det gick väl sådär när han skulle sova..för han ville verkligen INTE. Så han fick sitta uppe och se på äntligen hemma tills han blev så trött så han nästan sov. Då la jag honom, men fick brottas en stund innan han somnade (av utmattning, hehehehe!). Nu blir det spännande att se om han vaknar och går in till oss själv eller hur han gör. Kanske chockar och sover hele natten i sin säng! jaja. kära barn.

Idag är det 11-12-13. Koolt, tyckte mamman och pappan och skålade med svampanjen!

säng säng säng

Joakim var i götebörg och bytte bromsar på sebran idag, sen tog han svängen om ikea och köpte en storbarnssäng till Ivan. Jag tog tag i saken och byggde ihop den. Och bäddade. Jag får plats men kan tyvärr inte ligga raklång i den. Hoppas gossen blir glad imorn när han vaknar och det står en ny säng i vardagsrumme. höhö. och att han inte ramlar ur. och att han sover bra i den. jaja, världens bästa mobilbild!