lille konstnären


En dag målade Ivan och hans pappa en tavla. Fast Joakim blev sur när Ivan inte målade som han ville. He he. he he.
Jag klippte håret på lilla gossen igår, nu kan han inte ha tofs längre. buhu. för vi är ensamma hemma.  och nu håller jag på att somna. så hej då.

här i vårt hus

Vi köpte en julgardin idag. utan att tänka på hur bred den var. som synes, inte så bred som fönstret. det löste jag med två långgardiner på sidorna. bra va. och tjusigt.

Har bakat lussekattor idag. inte för sista gången.  Joakim ska fika i skogen. nu somnar han Ivan. eller sover hos. sen kan lördagsmyset börja. te och bulle! för vi har nya temuggar. köpte dom innan vi betalde alla räkningar. nu skulle jag aldrig få för mig att köpa temuggar. håhå jaja.
nu ska jag gå och se vem som sover. hejdå.

e phuh

Det är för dålig blogging här alltså. Men det händer inte så mycket mer än det vanliga. Nu. Som sagt, Ivan kan säga mjölk. och skor. Mojk och koj. och har börjat lägga sig kl 19. ofta hamnar han mellan mamman och pappan någon gång under natten. men det är mysigt. när han inte ligger på tvären och knör med fötter i ansiktet. annars vill han ofta ligga supernära och gärna lägga sitt huvud på mitt ansikte. mysigt, ja. eh. vaknar som vanligt kl 0600. men en dag vaknade vi av min väckarklocka 0620! tänka sig, där kunde vi försovit oss. det kan man inte tro ska hända nu för tiden.
I morgon ska Ivan fotograferas på dagis. och jag tänker inte sätta på honom nån finskjorta. Ha ha. Långa näsan. hoppas han blir spexig på korten.
På torsdag kommer Ia. Ivan kan säga Ia nu. vi har tränat.

han kröp in i skafferiet idag.

Alla barnen...

Alla barnen på dagis åt pannkaka till mellis utom Ivan, för han gillar inte pannkaka. Så han fick en knäckemacka istället. Höhö. Tok.

Här går vi hem från dagis till ljuva hemmet. Idag.