Hej Skövde, hej!

Nu är vi flyttade och färdiga. Helt färdiga! och fast inte, men snart. Trivs bra gör vi, Ivan känner sig som hemma (höhö) märker man. Och sover bra i sitt nya rum. Idag vaknde han 06.30. Bättre än 05. Kan man säga. Det har regnat två av tre dagar än så länge. Mycket bra!
Idag gick vi en världslång promenad. Sen handlade vi världsmycket mat. Det är skoj. Att handla mat. Ivan åkte kundvagn, det tycker han är skoj, för det får han inte göra så ofta. Bara när vi handlar med bil.
Jag tvingade Joakim att laga mat idag. Skönt när han gör det varje söndag. Mammans fria matdag. Woho! ....hehehehe. Titta! Linssoppan, jag har saknat dig!

Nu myser vi med vinerbradds och GAIS. Fast braddsen är slut.

Vinkelsovaren

Ivan sover förmiddag. Jag packar ner allt vi äger och har. Hejja hejja! Nu ska jag packa ner skafferiet. Det blir burkmat och färdigrätter nu. Och flyttpizza imorn. Nomnom! Ikväll kommer Joakim hem, när han köpt vårat bo. Åh, va man längtar tills det är flyttat och klart. Och upppackat. När jag kan stå hemma i vår egna tvättstuga och tvätta! Jippi! (hehe, jippi!)


Dagens tredje och sista

Ibland har Ivan sån otur när han äter. Det börjar tydligen klia bak i nacken på honom. Det kan bli rätt kladdigt eftersom han mest äter med fingrarna.

Det blev bad direkt efter middagen idag.


Mamman och pappans middag lagades av det som fanns kvar i kyl och frys. Chickennuggets (panerade med cornflakes då stödbrödet var slut), slattar av pommes och klyftpotatis, gurka, majjo och ketchup. Hehehu, en sån festmåltid. Imorn får vi laga nåt med spenat, korvbröd, sockerkaka och dill.


Nu ska vi fortsätta fredagskvällen! hädå

Ivan spexar


Vi rensade bäbisleksaker och packade ner. Ivan satte sin själv i leksakslådan. Spex.


Sen gick han till sitt skarf-förråd (min troslåda) och valde en snygg rosa som han satte på sig noga. Spex.

Och nu tycker man ju att han borde vara himla nöjd med en sån snygg skarrf, men det går inte att ta bilder på honom längre när han vet om det. Han vill ha kameran och blir såhär sur när han inte får. Höhö, då får man skratta åt honom lite i smyg.
Nu sover han igen. Ja, det är därför jag bloggar.

Fredagskorv

Jag har haft tredagarsfebern, tror jag. Fast det är väl bara barn som får. Nu mår jag bättre och kan vara en rolig mamma igen. Som städar och diskar. Hehe. Barnet sover. Efter lunch ska vi gå ut och andas. Det kan man idag tror jag. Hoppas det regnar också. Ikväll kommer pappan hem. Hurra för det. Vi har längtat!


-ett litet ostigt hjärta-

ksjgadjhkgvjhef


Hej bloggän!
Idag är det för varmt. Jag känner mig lite som Ivan på bilden. Suddig. Hu, hoppas åskan kommer igång snart så det blir ordning på mig igen. Ivan är också ur fas. Nu sover han för 3e gången idag.