en liten tomtegubbe satt en gång,


Jag har tapetserat inuti mitt skåp. Är det inte rart så säg! Höhö. Extra fint bakom mina cyklar och Joakims lego.
Ivan lekte med några kompisar igår och sen kom han hem och sa att han minsann också ville ha ett eget rum, så nu planerar jag för fullt. Har redan försökt lyfta ut soffan från lillarummet, det gick sådär, jag bad Ivan om hjälp, men  han hade ingen lust. Det blir nog ett besök på tygladan tror jag minsann. I eftermiddag åker vi till Vänerskorven. Joakim också. I en bil.

tansebisse



Här är Ivans två tänder. Vassa.

åh, teitur!


Igår var jag , Joakim och SuperTobias på konsärt! Det var Teitur som spelade och det var helt fantastiskt bra. Ivan stannade hemma och passades av sin farfar. Lätt match då han sov hela tiden. Och idag sov han till ända till kvart i åtta. Från kvart i åtta till kvart i åtta utan att vakna. Bästa barnet!
Idag är det söndag. Ivan sover förmiddagssov och jag har fortfarande pyjamas på. Joakim är ute på äventyr, men sen kommer han hem igen och leker med oss. Hurra för det! Jag har fem pannkakor i frysen.

Ett halvt ÅR!

Idag blir Ivan helt sjukt gammal! 6 månader, minsann. Han firade lite i sin nya overall som han fått av sin farfar. Bra till vintern.


Efter allt partaj tog han sig en lur med Björn. Göllegöll.

Finfredag

Hej alla barn. Igår var lilla familjen +moster i Ullared. Ivan fick rosa nappar.
Idag var världens bästa fredag. Vi åkte in till staden och gick på åhléns, där fick Ivan en tjusig "flis"-tröja. Den vart billig för jag hade rabatt. Tack för det. Sen köpte vi lunch på subway som vi tog med till slottsskogen och åt. Vi gick och hälsade på djuren, och som vanligt så var det nog mamman och pappan som tyckte det var roligast. På vägen hem matade vi fåglarna i dammen. Med gammelt brö.
Imorn äre lördag. Göttans, skönt att vara ledig!



Ivan med majskrok i hela fejset.

på vift


Ivan är bra på att förflytta sig nu. Han drar sig fram med handflatorna, ibland lägger han ner huvet och suger på golvet i farten. Äckligt tycker mamma, gott tycker Ivan?