Fredag

Nu är allt mest bara packa packa städa städa. Oändligt mycket bös överallt är det. Jag undrar hur vi kommer få plats själva sen. Jag skulle vilja ha en stege. Och en knivslipningsgrej. (Tips till tomten)
Imorn ska vi få tacos.
Joakim drack energi, för han ska se på film hela natten. Tokig är han, men ganska bra för han har skrubbat badrummet. Imorn ska mrMuskel få göra sitt jobb med ugnen. Ballt.


Torsdag

Dagens lunch:
image119

Om fem timmar kommer Joakim hem.
Jag borde gå ut med sopor och annat bös.
Kanske jag tar en dusch istället.

Onsdag!

Igår badade jag med oändligt stort badsalt. Det ser ut som grus. Små klippor i min hand, höhö.
image117

Idag är jag vegetarian, detta var min "lunch":
image118
Bästa maten!


Måndag

Idag var det nästan läge för mössa.

image116

Söndag

En fin helg med Joakim. Tack. Idag hann vi bara med sovmorgon och söndagspizza innan det va dags att säga hejdå igen. Men snart äre torsdag och sen äre helg och flytt. Jag längtar. "det bästa kommer va att vi slipper vår skrikande kran" (: jomen, faktiskt.
Månen är jättestor och fin idag.
Jag är mest ful.

Måndag

Hej alla barn.
Idag hurtade jag till icamaxi och fick en ananananas. Vilket kalas det blir.Tills det börjar klia och blöda i tandköttet. Kanske om man skär i små bitar istället för skivor som man biter i.
På väg hem när jag var vid näst sista nedförsbacken så tänkte jag åh, va skönt, nu ska jag susa hela vägen hem. men nejdå. det stod en stor lyftkransgrej mitt i vägen och jag vart tvungen att bromsa. Lite besviken vart man.
Nu har jag nästan packat allt mitt bös i sovrummet. Det känns bra minsann. Nu äre bara Joakims bös kvar. Det är mest sladdar och sånt.

Torsdag

Idag har det regnat hela dagen. Skönt tycker jag. Jag har diskat massa disk och gått ut med all pappersåtervinning. också skönt. Packat nästan allt grönt porslin, men det fattas en skål och en assiett och jag vet inte vart dom kan vara. Konstigt äre.

En bild från helgen. Skägget är det mesta håret på Joakim nu. /:
image114
och om en vecka kommer han hem igen. Hurra!

Tisdag

Hemma i Falun igen efter lite äventyr och bus borta. Blommorna klarade sig väldigt fint alldeles själva massa dagar.
Vi har blivit med ny tv, fast än så länge är den min. höhö. Jag hoppas den passar bra i nya hemmet och inte känns för stor. Jag ska börja packa ner köket idag. Oj va kul. Först ska jag fylla på matförrådet eller iallafall köpa tomater. Jag lär väl äta upp det som finns i frysen, gissar jag.
Om tio dagar kommer Joakim hem igen. Jag hoppas att han låtit håret växa denna gång! (: