liten tomte tittar ut


Glad fis i kuselvans tröja. (och byxor, bästa brallsen som han haft görsketalänge, fast nu är dom precis så att dom inte är för korta).
Nu ska jag sova! Åh, hönt!

Äntligen!

Träffade en god vän på ica idag. Satsuma heter hon.

Nu har ni väntat länge nog

Så nu kommer nåt på bloggen. Hurra. Hurra.

Nu är det höst och Ivan har fått vantar. Jag tröck potatistryck på dom. För det tycker nog dagis om. Jag me. Nu slipper jag ta på mig fel vantar.
Imorn är vi lediga, Iallafall jag och Ivan. Skönt, då blir det sovmorgon! (NEJ DET BLIR DET INTE FÖR IVAN VAKNAR ALLTID KLOCKAN 0600!! VARFÖÖÖR?!)

Hej då!

tripp trapp trull


Ivan köpte sig en ny matstol igår.

Helgen som gick

En redigt mysig familjehelg hade vi. Här är grabbarna uppe och tittar på utsikten på kinnekulle.

Och här är Ivans fina mössa som mormor stickat.

Efter bergsturen åkte vi till Lidköping och rörstrandbutiken. Där fick man dreja för en tia. Och Joakim ville aldrig sluta. Vi fick nya glas och kaffemuggar. Hurra!

Igår gick vi till vår lilla bondgård igen. Då var grismamman ute med sina 11 små troll. Kära nån.


Och annars är det bra. Idag har vi varit ute och spatserat på en mosse. Sump sump. Och stackars Ivansson fick gå hem från dagis med ögoninflammation. Han ser ut som en liten tjock kines, men han är glad ändå. Tur han har en snäll pappa som kan pilla gubbar ur ögonen på honom. mmm.

och vände på sin luva


En (hur stavar man till)utsjasad Ivan efter dagis. Idag samn han på tvären. Och när jag kom och hämtade honom hade han inga byxor på sig, för dom hade han blötit ner. Och extrabyxorna också. Vi fick ta fuktiga brallor på vägen hem. Jojo.
Jag har börjat på den höga skolan också, hejja mig. Vi går ute och tittar på träd och blommor, typ som med mästerfotografen Andersson. Fast lite mer invecklat. Så länge så bra.
Imorn är pappa Joakim ledig. Då ska han ta med Ivan till tandläkaren. Ivans alltså. Jag ska ut i skogen. Och ta med fika!