sover alleredan

Ivan har ny piratjamse, några nummer för stor, men det gör ingenting. Bra bildkvalisort också. Men det var kväll och vi borstade tänderna.

Hejja Ivan!

Ivans inskolning går som hejsan. Idag var jag bara med på sångstunden (där Ivan dansade loss ordentligt och charmade alla fröknar), och sedan fick jag gå hem och så hämtade jag honom när han hade ätit lunch. Han hade minsann ätit två tallrikar soppa och två mackor, och frukt till efterrätt. En sån redig onge. Hur stora portionerna var är det ingen som vet. Iallafall inte jag. Nu sover han. Skönt förn.

blä blä blöja stockar och stenar


Ivan gräver i sandlådan. För imorn börjar dagis! Hehu. och för jag kommer aldrig att säga förskola.

Dom blir jättetjocka nu


Vi matade fåglarna idag. Med cykelhjälm och regnkläder. Ivan blev lite rädd. Men då va kameran avstängd. Det har varit mysruskväder hela dagen. Hoppas på samma imorn. Höhö. och, Bara en vecka kvar tills Ivan börjar dagis. Så spännande!


Hejja ärtsoppan!



Igår fick jag och Ivan ärtsoppa och pannkaka till lunch. Men Ivan ville verkligen inte ha pannkakan, han åt bara ärtsoppa, den token.
Idag är det fredagsmys. Imorn är det lördagsmys, för vi ska på utflykt till Hjo. Där är det fint, och "glassens dag". Nommenom.

Roliga timmen

Höstens studielitteratur. För nästan 2400spannar! Hujedamej. Men hurra, nu ska vi ut o leta kryp och mossa!

Fläpp

Ivan den förskräcklige skallade en fläskläpp på sin mamma imorse. Gött va. Det gjorde ondast på länge.

Halva reapriset!

För 125kr fick mamman fyra överdelar. Den gula är bäst. Bebiskantarellgul.

Ivangossen fick också. 2 tröjs för 29krst. Och 2 brallor, 25 och 37.50kr. Fast än så länge kan han bara ha dom bääscha. Något att växa i, sa bull.

Vi har haft finbesök och nu ska vi kvällsfika i soffan. Imorgon är det måndag. Om någon inte visste. Hej

på fredag ska man städa, det vet varenda tant

Det är regnigt idag (skönt). Och så är det fredag och Joakim är ledig. Han tog med sig Ivan ut och jag håller på att städa. Har hunnit toaletten och Ivans rum. Nu tar jag paus för snart kommer dom hem och då får vi lunch. Nomnom.
Titta, moppat golv!

ojoj, vem skulle inte vilja leka här?

Nya skor!

Fyndade två par skor till Ivan. 99kr st, vilka klipp! Han har ju bara sina sandaler och stölvar. Nu klarar han hösten en bit. Sen blir det rejäla fodrade kängor. klumpi klump.


jag vill också ha staket

Då tackar jag för åsikterna och sätter ingen tapet på första steget!
Och så kommer lite bilder.
Här är Ivan som ligger under bordet och myser. Så gör han gärna på eftermiddagen när han är trött och inte får sova middag.

Här är vår nya tvättmaskin som tvättade våra kläder förförsta gången idag! Hurra, hej och välkommen.

Här är Ivan idag när vi åt middag. Han skulle prompt ha fönsterplats och stå bakom gardinen och äta. Javisst får du det min lille vän, sa mamman då. möh! onge

Efter middagen premiärcyklade vi en liten tur. Skoj tyckte Ivan, och hans mor och far.

Vi bor (nästan) granne med en gård med café och djur som man får klappa. Som på landet va. Gud så trevligt! Dit åker vi fler gånger.
Här är får med tjock päls. Bäää.


Nu förresten är Ivan 86cm lång och 13kg tung. Görsketalång!