Ivan skrattar!

Idag kom Ivans första skratt! Håhå, jag är löjligt nöjd. Jag sjöng Karlsson på taket-sången för honom och det tyckte han tydligen var oerhört skojjigt. Höhö.

Strax innan detta låg han och sov, men så kom glassbilen och tutade superhögt utanför fönstret så han vaknar och är alldeles förtvivat ledsen. Konstigt, barn ska ju vara glada när glassbilen kommer..?

Kool kille med krans


Såhär fin var Ivan på sin första midsommarafton.
Annars är det mest flyttkaos här hemma. Snart är det flyttat till det nya hemmet. Jag längtar tills jag kan pusta ut i nya soffan. Hurra!

Liten zebra


Ivan fick en zebradress av england förra veckan. Såhär snygg är han i den. (klicka för stora bilder)

Tvättfredag


Ivan och mamma tvättar med babybjörn och jamse (pyjamas). I tvättmaskinen ligger nya jamsar i stl 74, så det behöver han ej några fler. Nu ska mamman få frulle. Ivan får flaxa brevid.

Högkvalitetsvideo!


Ivans premiär på videonätet. Det är väl mest mormors snygga sommardress man ska titta på och det gulliga ljudet han gör i slutet man ska höra. Annars är det mest bajskvalisort, men det gör ingenting.

Ännu bättre sov

Igår somnade Ivan kl 23 och vaknade inte förrns kl 6 när väckarklockan rang! Då fick han lite mat och sov sen till 8.30! Ganska trevligt. Jag vart helt förvånad att han inte hade vaknat innan.
Vi var på bvc igår också. Nu väger han 6120 och är 63cm lång. Ujuj! Nästa gång får vi gå till nya bvc, då är det 3-månadersspruttan som gäller. För då har vi flyttat! Hurra!

Bra sov

Igår somnade Ivan 21.30. Kl 04.30 vaknade han och åt i 20 min. Sen kunde jag lägga tillbaka honom i sin vagga utan att han protesterade (han brukar få sova vidare i vår säng efter maten), och sen sov han till kl 8! Nu har vi lekt en timma och nu sover han igen. Jag ska passa på att äta frulle! Tjing tjong


9e juni

Det fylls ju två månader här idag. Ivan firade med att bajsa rekordbajs ända upp och in i naveln (nablan). Gött.

finporslin


Bilåkarn

Ivan är bra på att åka bil, minsann. Tur att han har Görel som skuggar när solen kommer.

Idag regnar det, jag skulle vilja ha stölvar. Och regnbyxor. Sen skulle jag gräva i leran. Åh, det vill jag!
Ivan sover. När han vaknar så går vi ut och gräver...! eller postar brev.

Ivan i kanada



Snart passar kanadatröjen också. Luvan är fortfarande lite stor. Höhö. Han är i alla fall väldigt nöjd och glad, som synes!