Majorna i maj

Idag var det loppis i hela majorna. Vi var där, men köpte bara glass.
Ivan är lurig och gjorde så att vi sov till 11.15 idag... men det gör ingenting.
Förresten är det min första morsdag idag. Jag sa det till Ivan, men jag tror inte att han lyssnade. Jag tänkte iallafall få lyxa med ett långt bad sen. Om jag får för alla barn, höhö. Jag försökte bada förra veckan, men det gick minsann inte för sig. Bättre lycka nästa dag. Nu ska jag skura ugnen!


Igår och idag

Igår var mamma, pappa och barn i slottsskogen i ösregn och solsken. Vi hälsade på alla djur. Ivan tyckte inte att det var lika kul som hans mor och far gjorde... hehe.

Farsan spanar säl.


Säl


Ett gäng roliga pingviner


Fru Älg


Och så lite bilder på Ivan, såklart.
Här visar han hur stark han är i sin nacke. Hårfjunen lyser fint i solen.


Och här är han snygg i sin draktröja han fått av tant Görel. Den var jättestor när han fick den, och nu passar den snart perfekt. Ujuj, han växer så de knakar!


Idag har vi gått låång promenad, ikväll ska vi titta på fotboll, minsann.

Måndag, gamle vän

Hej bloggen, höhö. Jag och Ivan har varit i Vänersborg en vecka, Joakim har varit hemma och flyttstajlat. För vi ska flytta, minsann. Hurra för det! Och annars är det bra, men lite tröligt att laga mat när man inte hittar sina slevar. Mu.


Jag förstår inte varför folk tycker att Ivan ser löjlig ut i sin mössa. Jag tycker att han är jättesnygg! Hehe.

Vilken soppa!


..så god och matig.

Joakim (!) lagade fisksoppa till middag idag. Mycket god! Hurra för det.

Måndag

Igår blev Ivan en månad gammal. Time fries! (och jag får på mig mina gamla jeans, hurra!)
Idag har lilla familjen gått låång långpromenix. Ivan sov duktigt hela vägen tre timmar. Vi gick till eriksberg och tänkte fika, men bästa fiket var visst stängt på måndagar. En sån otur. Sen gick vi vidare och hittade ett annat café, som också var stängt på måndagar. Men det kan man ju förstå, tröligt att jobba måndagar va. Tillslut kom vi fram till coop, där vi fick årets första tiptop. Snippsnopp.
Imorn ska vi göra viktiga saker.


Bjussar på en nöjd bäbis.

Det blir bara Ivan-bilder i bloggen nu, men det är inte så konstigt, det är ju det finaste jag har. Åh, gullegull! Höhö

Laddar för tv


Idag ska jag och Ivan ha en riktigt go tv-kväll, höhö. Halv åtta hos mig, Bonde söker fru och sist Hollywoodfruarna. Sen får man gå och lägga sig. Ivan är bra på att lägga sig när mamma vill. kl 22-23. Sen sover han fram till 03, då får han mat och sen sover han till 06. Då skulle han nog helst gå upp, men jag lurar honom och sjunger om ekorrn i granen och då somnar han igen till 08 ungefär.
Pappa Joakim fotbollar, det tycker vi är tråkigt, men kanske lika bra, för han gillar varken bönder eller hollywoodfruar. (: