Dagens lunch

Titta, mamma! Jag kunde! Och dom smakar precis som dina. Hurra, va bra!

Jag jobbade kortkort dag idag. Skönt, jag är trött. Men jag ska fixa lite i hemmet. Ta disken och återvinsten. Jag var lite sugen på att baka bullar också, men jag tror inte mjölet räcker och då är det bäst att låta bli. Dumt att stå med för lite mjöl, liksom.

Ny kompis


Vi säger välkommen till Nilfisken och tackar mor och far för bidraget.

Wow!


Idag fick vi se våran lille bebis. Det var det häftigaste någonsin, tror jag.
Jag fick även grissjukesprutan idag, den va inte läskig alls. Ska bli spännande att se hur jag mår imorn, ifall febern kickar in eller ej.
Vi har storhandlat och fått linssoppa, idag igen. Nu är Joakim på GAIS och jag håller på och tvättar och ska kanske svänga ihop något bak. Typ kardemummaskorpor. Mmm!

Tack och hej

Du får ta så många du vill!

Nu är det onsdag, snart är det jul också. Men först är det helg, snart. Jag längtar! Helgen som var var bra. Tack för den.
Nu är det kvällsmys i traktortröjan. Jag ska göra äggmackor, lassa upp glass och skala en clementin och ladda för bonde söker fru. Höhö. Det blir inte mysigare än så idag.

Fredag!

Åh, hurra, nu är det fredag IGEN! Skönt att veckorna går fort ibland. Nu blir det gött med helg, minsann. Imorn ska jag och Joakim fika på stan. Det är största planen. Om han kan slita sig från sitt tv-spel... höhö.
Annars är det bra med oss. Jag ska på influensavaccination den 26e. Det är ganska häftigt, tycker jag. Hoppas bara att jag inte blir sjuk innan dess. Peppar och träd.
Nu ska vi gå till affärn och köpa citron i regnet. Är det sant att det vart riktig snö hemma i Vänersborg? Jag är nästan inte avundsjuk. Regn räcker bra idag.

Pimp my kitchen!


Vi har fått en hylla till kryddorna.
Och en supermagnet till knivarna.
Halva fläkten är uppsatt.
En stång över diskbänken.
Hyllor vid nya kylen.
Tehylla och kokbokshylla.

Vi är väldigt nöjda! Hurra hurra!
Nu väntar vi bara på elektrikern... höhö.

Middag för 1


Ja, här sitter man ensam vid bordet med en panna wok.
Joakim kommer inte hem mellan jobb och GAIS, så jag fick äta själv.
Det är minsann något som är tråkigt.
Men vi är glada att vi har mat på bordet iallafall. Höhö.

Söndagsbaken

Jag har bakat bröd till mina kurskamrater (höhö) hela eftermiddagen.

Nu luktar det såå hemtrevligt här! Ujujuj.

Mysväder!

Idag är världens mysdag. För det är höst och regnigt och alldeles underbart! Jag åkte lite spårvagn i stan och köpte dukar på myrorna.
När jag kom hem så slängde jag iväg en kaffekopp så den gick sönder. Det var illa. Men jag tror nästan att den ville gå sönder för den bara flög ur handen på mig.
Nu myser jag med rosa rattar!