mars mars måne

Hej bloggen. Nu är våren kommen, tjillevillevippompom! Vi har haft några lediga dagar i sandlådan. Ivan har bakat många kakor!

I lördags fick han en glass. Gott, sa Ivan. Och ny kepa fick han också.


När det har varit dags för middagssov så har det kunnat se ut såhär...hehe


Och titta här, så fint! En liten blombäbis! Från favoritblomman dessutom. Hurra! Och mamma, nu kommer det rötter på palmen som jag satte i vatten också.


Och annars är det bra, tackar som frågar! Men jag har fått ögoninflammation på ett öga. Det är inte så skönt! Jag vet inte vart det kom ifrån heller för Ivan har inte tagit det med sig hem från dagis. Där finns det vattkoppor, får väl hoppas att dom fastnar på´n. Imorn åker vi till göteborg! Det ska bli skoj, för det var längesen, minsann. Nu ska vi sova.
Förresten sa ivan handduk idag. fint! och fot (:

Mustig fisksoppa

Här är en bild från indiska-appen. jag måste ju ha den väskan va. indiska borde ge den till mig! Ja, minsann. lite saftigt dyr för en fattig student.






en annan skojjig bild. när jag går in på min mail i mobilen ser det ut såhär, och hela texten kommer inte med.
höhö, ja men fisar ÄR roligt!


Glassmys


Vi åt hemmagjord glass igår, för nu kommer jag inte träffa Ivan förrän lördag! Buhu! ..men åhh, va gött med sovmorgon! hehehe.

svampdjur

Idag har vi varit i Mariestad. Vi fikade och jag hittade en badsvampsvampselefant till Ivan! Åh, som jag har letat! Köpte också en gardinspiral för 10 kronor! Sicket kap! Nej, jag vet inte var jag ska sätta den. jag föll för billigheten, ajaj. och förra gången jag skulle ha en sån så var den jättedyr. då passar man ju på va. Ivan valde ett plastglas som var randigt och glittrigt i rosa med en gul giraff på. Jajjemen!  i morgon är det söndag. tröligt, endast kul är djurtemat på bolibompa. hehe. Ponnyakuten är bäst!

hela världen vit

Sorgens dag när man vaknar och det ligger massa snö överallt. Jag trodde det var färdigt med sånt nu. Ivan var glad i alla fall, traktorspaningen var på topp på väg till dagis imorse. Tror vi hann se sju st olika traktors.


Mina nya 30-kronors kakmonstervantar pallade snön.

Efter dagis gick vi till affärn o köpte ost. När vi gick förbi sylthyllan så sa Ivan: Nam! Momoj!

höhö

helgspex


Ivan morgonspexade lite härom helgen.
Nu ska jag sova. Eller kanske gör jag det redan? förmodlan

sa goddag vad har ni här?

Nu är ni trötta på trädgårdsvantar va. Så nu ska jag liva upp det med en film! Såhär är det jämt..