En bra helg

Minsann, en mycket bra! Joakim kom hem i torsdags, vi mös med potatissoppa och jag somnade för fort. På fredagkväll vart jag fotbollsfru i Aspeboda, det va fint väder och rätt lag vann. Såhär såg det ut: image255
Efter matchen bjöd jag på pizza och vi for hem och såg killbill2.
Sen blev det lördag och vi (jag) tog på spenderbyxorna (höhö) och gick ut på stadens gator o torg. För i fredags kom lönen igen och den va ganska fet. Höhö. ja. Falukalaset i stan. Vi fick lite gratismat, men ingen korv. Vi var på curb och fick kepsar, det var tokigt. Men tydligen vart jag grann i keps så vad gör man inte? Sen gick vi och kikade på spektaklet. Joakim tävlade om ett tält, men han vann inte och det var tur det. Vi har ju ett alldeles bra tält.
Efter ett besök på myrorna så vart vi med både hallmöbel och fåtölj. Kanske hade vi egentligen inte plats med ny fåtölj, men den bara skrek ut ta med mig hem! Så så fick det bli. Vi trodde att den skulle matcha bra i färg med soffan, fast det vart inte riktigt så bra, men det gör inget alls. Här är skönheten:
image256
Vi har fått lov att möblera om litegrann... men men. Det blir nog bra..när jag har hittat ett nytt och mindre soffbord..hehe. Joakim säger att han inte vill ha nåt nytt, men jag tror lite att han bara inte vill erkänna att det vi har nu är lite för stort och inte passar. Jaja, vi lär väl bygga ett hus nån gång där det får bättre plats.
Här är den lilla hallmöbeln:
image257
Hå, vad den gör sig bra! Man kan tillochmed stänga toadörren. Ovanpå ligger snyggkeporna. Och högre upp hänger Joakims djungelutrustning. Men den simmade ur bild.
Jag fyndade ännu ett par gardiner, ibland kan man inte låta bli. Önskar lite att jag hade fler och mindre fönster.
image258
Till middag fick vi godaste laxen, vitlurrksbröd, sallad och potäter.
image259
Sen gick vi på kalas och nu är det morgon, eller middag, och Joakim hemvärnar så jag kan blogga i fred...öh. Jag ska röja på vårt oändligt stora soffbord och sen tänka på maten. Jag fick värsta utmaningen att toppa gårdagens, men jag ska göra mitt bästa. Bara man får grymmesalladen till så blir vad som helst gott.
Tack och hej!

Kommentarer
Postat av: Ia

Längsta bloggandet ever!

2008-05-25 @ 20:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback